小春网

注册账号
楼主: Apocalypto

[全日本] 垃圾1

关闭 [复制链接]
原帖由 阿颖 于 2008-7-9 21:52 发表
bullshit!

alrite, i did warned that i would not be responsible for any emotional frustrations caused by reading this article~

so take discretion reading it, lady:)

原帖由 賭婆 于 2008-7-9 21:57 发表

跟你分享赌题还差不多..[.9AD474D2.]

赌人赌内酷??[.E1C3F8.] 还是别找我....我经常不穿滴[.E1C3F8.] [.BDA6AD.]

原帖由 关东の浪子 于 2008-7-9 22:00 发表

赌人赌内酷??[.E1C3F8.] 还是别找我....我经常不穿滴[.E1C3F8.] [.BDA6AD.]

本人对那没兴趣..你找红尘吧

回复 12# 的帖子

Well,  I just say what I want to say even I did read your comments.  

Take care,  poor man...

原帖由 賭婆 于 2008-7-9 22:00 发表

本人对那没兴趣..你找红尘吧

其实我1不嫖2不赌 人生两大忌 下次来赌酒的话我就奉陪了[.BDA6AD.]

原帖由 阿颖 于 2008-7-9 22:06 发表
Well,  I just say what I want to say even I did read your comments.  

Take care,  poor man...

thx, i will, at least i dont have any cuties or AIDS anyway

原帖由 Apocalypto 于 2008-7-9 22:09 发表

thx, i will, at least i dont have any cuties or AIDS anyway

[.0D859.] 鸟语[.0D859.] ?花香?[.0D859.]

兄弟的帖子没有不顶的道理.......

非常强悍.......

收硬盘里设只读了,永久保存用。

从标题看,这会是一个系列

这个GG偶在情感版就见识过他的强叻~~~~~~~

虽然是自己不曾接触过的事物

但无论怎么样,,,还是要顶下。。。。。。。。。
因为真的很强。。。。。。