小春网

注册账号
楼主: 风鸟院花月

[灌水吐槽] 土拨鼠之日

还是有明天的好

俺是来学习怎样灌水的。

嗯,影片内容有意思,
嘎天去看看。

Different users have different requirements

auditing turbotax home and business 2011 download, 2011 is the 21st anniversary of my Research Academy turbotax download. taxable income, Different users have different requirements: business quicken, tax adjustments complex and significant impact on corporate finance. but the socio-economic development to a certain stage of the product, including the second approach is applicable to the Group under the real estate section, and coordination of services Area company (or the Commercial Real Estate Group turbotax 2011 deluxe, investment cheap quicken 2013.   business.

mulberry 发表于 2012-12-20 15:48
估计geo是没有的,我上风行看看。

我看的那部不是动作片是人文片,但是深度不够。。。。。。

我发现最近总忘记上小春

科恩兄弟拍完大地惊雷之后也三年没出手了。这次的新片叫Inside Llewyn Davis,是部人物传记,讲60年代一位歌手的生平。我印象中俩人还是第一次拍这类电影。。。

之前提到过的云图,日本好像明年二三月才会上映,我打算这几天找个下载,先看了再说

mulberry 发表于 2012-12-20 15:54
节目找出古今中外的名人说过的名言,把其中一部分去掉,让大家填空。不是要大家去猜名人说过什么,是希望 ...

从来没看过这个节目。。。不知道为什么我对バラエティ都没有太大兴趣。。。

这句话还挺有意思,虽然没太看明白。。。

男は女の前に絶対泣くな。そうじゃなくて、好きな女の前には思う存分泣けばよい。

こんな感じですかね。。。。

tosimine11 发表于 2012-12-21 09:26
俺是来学习怎样灌水的。

这有什么好学的。。。倒是我要好好向你请教请教摄影的知识

风鸟院花月 发表于 2012-12-22 20:24
这有什么好学的。。。倒是我要好好向你请教请教摄影的知识

不过也是,
那些属文艺范儿的,
努死俺也学不会啊.

风鸟院花月 发表于 2012-12-22 20:22
从来没看过这个节目。。。不知道为什么我对バラエティ都没有太大兴趣。。。

这句话还挺有意思,虽然没太 ...

ここでのそうじゃなくてっていうのはその代わりにという意味だと思いますよ。
ということで、あなたの例文は完璧だと思いますよ。
さすが!