小春网

注册账号
楼主: はるちゃん

[中日本] 古都不孤独

原帖由 美丽岛2 于 2008-11-11 17:16 发表
你们继续水啊,我要打工去了!

[.89C3F34.] 伟仔

原帖由 optic 于 2008-11-11 17:14 发表

简单啊,就像1+1=2一样。
就是即会灌水,又有才智的美女啊。
穿上两层马甲就不是美女了吗?哈哈。美丽岛兄估计又要再“分了”几次啦,哈哈。
二狗哥的“分了”估计在小春评奖有可能得大奖,但在全日本估计还有 ...

分了。你是WHO啊,WHY认识我呢?

原帖由 はるちゃん 于 2008-11-11 17:19 发表
我不是美女,更不是才女
就是个宅女
而且
比起灌水来,更喜欢潜水
这两点请各位分一下[.2D12E262]

100%的完全分不清。潜水听说容易呛着。你看二狗哥从来就没被淹着过。哈哈

原帖由 二狗 于 2008-11-11 17:20 发表

分了。你是WHO啊,WHY认识我呢?

Sorry啊。
I don't know who I am. But I know who you are.
Why? You can ask はるちゃん。She is an excellent spy or diver. LOL.....

原帖由 optic 于 2008-11-11 17:24 发表

Sorry啊。
I don't know who I am. But I know who you are.
Why? You can ask はるちゃん。She is an excellent spy or diver. LOL.....

Is it so? Is it a spy? I understood it! ! Then do not you become MY friends?

原帖由 二狗 于 2008-11-11 17:27 发表

Is it so? Is it a spy? I understood it! ! Then do not you become MY friends?

Sorry, you are too popular here. HAHA.
Quiet is my favour. So I couldn't appreciate はるちゃん's photo correctly, and make a mistake. YOOOO.

原帖由 optic 于 2008-11-11 17:33 发表

Sorry, you are too popular here. HAHA.
Quiet is my favour. So I couldn't appreciate はるちゃん's photo correctly, and make a mistake. YOOOO.

Is it so? ! Though I like quiet life, but I cannot do it like that,The reason is because it is not decided one's way  by  myself

终于让版主加精了,哈哈。恭喜恭喜。
二狗哥,咱不说鸟语了成不?我看不懂。

じゃ日本語で、しゃべりましょか?もっといいダイヤもらえるかもしれませんよ、ピンクのやつ!!!hahaはるちゃんのためになんでもやるよ!!!

日语咱也不说成不,好不容易有个说国语的地儿,您就迁就我们一些成不? 这厢有礼了。

你看人家はるちゃん都不发言灌水了,加了精的LZ美女就是牛啊。