小春网

注册账号
楼主: soy123

[灌水吐槽] 征一个平时可以用英文交流的朋友

ReeceZhao 发表于 2017-12-13 16:38
WTH u talking about?

就是你俩..
周五同事问不参加公司的英语对话学习班儿。英语太久不学不用,一点自信都没有了
今天报名了,重新学一下,即使不用,也为增进一个兴趣吧
柠檬黄 发表于 2017-12-13 17:14
周五同事问不参加公司的英语对话学习班儿。英语太久不学不用,一点自信都没有了 ...

我可以教你语法和口语

你如果真想学的话
当然免费
柠檬黄 发表于 2017-12-13 17:14
周五同事问不参加公司的英语对话学习班儿。英语太久不学不用,一点自信都没有了 ...

你公司都有学习班
怎么有不学之理呢

这么好的资源好好利用啦
柠檬黄 发表于 2017-12-13 17:11
你等我?

我是聊了一天,感觉聊天不能静下心来工作所以....哎,sorry

不用sorry
只是觉得找不到你了
遇到聊得来的人也不容易呀

你随意
工作优先
ReeceZhao 发表于 2017-12-13 16:49
I can understand what u feel about those people.

Well, just focus on things that you like.

What is biggest difference between NY and Tokyo?

soy123 发表于 2017-12-13 17:30
What is biggest difference between NY and Tokyo?

NY city and Tokyo are pretty similar. People are very busy.
Prices are higher in NYC.
Tokyo is bigger.
Girls are more pretty here.
I like both cities.
soy123 发表于 2017-12-13 17:27
我可以教你语法和口语

你如果真想学的话

那太好了!不过我现在比较初级,现在路上听新概念,从2开始复习一下
ReeceZhao 发表于 2017-12-13 18:01
NY city and Tokyo are pretty similar. People are very busy.
Prices are higher in NYC.
Tokyo is big ...

Girls in NY more fashionable? Right?

What is the point that you decided to live here not NY?
小春网
常务客服微信
微信订阅号
手机客户端
扫一扫,查看更方便! 快速回复 返回顶部 返回列表