注册账号 登录
小春网 返回首页

jfdhgrbv的个人空间 https://www.incnjp.com/?1257009 [收藏] [复制] [分享] [RSS]

日志

Kaikki CDC:n konferenssissa COVID-taudinpurkauksessa tartunnan saaneet rokotetti

已有 65 次阅读2023-6-15 16:06 |个人分类:FS|系统分类:闲谈| FSDG

CDC Yhdysvalloissa tuli ulos suuri skandaali,noin 1800 kokoontui henkilökohtaisesti tämän vuoden vuotuiseen Epidemic Intelligence Service -konferenssiin, jota Centers for Disease Control and Prevention isännöi huhtikuussa , joista Lähes kaikki vastaajat-99. 4 prosenttia oli saanut COVID-19-rokotteen, mutta valitettavasti myöhemmässä testissä havaittiin, että lähes kaikki osallistujat, jotka palautettiin, saivat COVID-19-rokotteen uudelleen konferenssin jälkeen, tätä infektiota pidetään uutena superspreader-tapahtumana.Tämän konferenssin jälkeen, kun osallistujat palasivat kaikkialle Yhdysvaltoihin, COVID-19-rokote varmasti synnyttää jälleen uuden kierroksen puhkeamisen yhteiskunnassa. Mutta huono asia on, emme voi määrittää, että nämä häpäistyt asiantuntijat ovat saaneet tartunnan aiemmin tunnetulla kannalla tai keväällä 2023 Plus-kannalla, koska rokotteen rokotusimmunisaatiota ei ole juuri lainkaan, joten sen jälkeen henkilön mahdollisuus on suurempi. Kiinnitämme jatkossakin huomiota tähän amerikkalaisen viruksen leviämistapaukseen.
COVID-19-taudinpurkaus kehittyi Yhdysvaltain tautienvalvonta- ja ehkäisykeskuksen (CDC) järjestämässä konferenssissa, vaikka suurin osa osallistujista oli rokotettu.
Noin 1 800 CDC:n työntekijää ja muita henkilöitä kokoontui huhtikuussa hotelliin kaupungissa 
epidemiologisia tutkimuksia ja strategioita.
Huhtikuun 27. päivänä, konferenssin viimeisenä päivänä, useat henkilöt ilmoittivat järjestäjille, että heidän COVID-19-testinsä oli positiivinen. CDC ja Georgian kansanterveysministeriö tekivät yhteistyötä osallistujien kartoittamiseksi, jotta saataisiin selville, kuinka moni oli saanut positiivisen testin.
"Tavoitteena oli saada lisää tietoa tapahtuneesta tartunnasta ja lisätä ymmärrystämme siirryttäessä COVID-19:n seurannan ja vastatoimien seuraavaan vaiheeseen", CDC sanoi 26. toukokuuta antamassaan lausunnossa.
Noin 80 prosenttia osallistujista täytti kyselyn. Heistä 181 ilmoitti testanneensa COVID-19:n positiivisesti.
Jokainen positiivisen testituloksen ilmoittanut henkilö rokotettiin, kertoi CDC:n tiedottaja The Epoch Timesille sähköpostitse.
Lähes kaikki kyselyyn vastanneet - 99,4 prosenttia - olivat saaneet vähintään yhden COVID-19-rokoteannoksen. Ja "rokottamattomia osallistujia oli yleisesti ottaen hyvin vähän", tiedottaja sanoi.
Viranomaiset eivät eritelleet rokotettuja niiden välillä, jotka olivat saaneet annoksen päivitettyä bivalenttia rokotetta, ja niiden välillä, jotka eivät olleet saaneet. He eivät myöskään pystyneet kertomaan, kuinka moni positiivisen testituloksen saaneista työskentelee CDC:lle.
"Kyselyssä ei kysytty työpaikkaa, ja vastaukset olivat nimettömiä, joten emme pysty vastaamaan tähän kysymykseen", CDC:n tiedottaja sanoi.
Noin 360 ihmistä ei vastannut kyselyyn, joten varsinainen epidemia on voinut olla suurempi.
Tohtori Eric Topol, Scripps Research Translational Institute -instituutin johtaja, sanoi Twitterissä, että numerot tekivät konferenssista "superlevittäjätapahtuman".
Tohtori Tom Inglesby, Bloombergin kansanterveyskoulun Johns Hopkinsin terveysturvakeskuksen johtaja, lisäsi, että epidemia osoittaa COVID-19:n "kykenevän edelleen aiheuttamaan suuria taudinpurkauksia ja tartuttamaan monia".


悲剧

无聊

震惊

支持

不解

超赞

愤怒

高兴

评论 (0 个评论)

facelist

您需要登录后才可以评论 登录 | 注册账号

小春网
常务客服微信
微信订阅号
手机客户端
扫一扫,查看更方便! 返回顶部